Pamatu sagatavošanas darbi un Pēdas ieliešana 1 DAĻA

Viss sākas ar traktora meklēšanu un ja godīgi pateikt, tad lielas izvēles nebija, jo meklējām tieši privāto kas sniedz haltūras pēc darba nevis firmas. Pie firmām ja griezties tad cenas ir kosmiskas, sākot no 45 eur/h un uz augšu.

No rakšanas darbu sākšanas līdz pēdas ieliešanai pagāja 1 mēnesis un 3 nedēļas strādajot lielāko tiesu vienam pašam un pa brīvdienām. Turpinājumā izskadrošu kāpēc tik ilgi tas notika un kā nevajadzētu darīt :)


Viss ko es darīju, es darīju pirmo reizi un nedaudz palīdzēja draugi un brālis. Turpinājumā foto ar paskaidrojumiem un beigās izmaksas pēdai pluss rakšanas darbiem.


Ar ko viss tas ilgais pasākums aizsākās ar to ka nebija iespēja dabūt uz sitiena nivelieri, jo rakšanas darbi sākās 1 dienu iepriekš nekā bija paredzēts. Tāpēc uz mietiņa, uz aci no 0 līmeņa tika nomērīts 1,20m ar ko tad es no zemes virsmas staigāju un kontrolēju pasākumu :) 


Atzīmēju pamatu izvietojumu





Traktorists diezgan pieredzējis un strādā ātri. Rakšanas darbus stipri apgrūtināja būvgruži, kas tika sabērti no iepriekšējā saimnieka, kurš teica ka bēris tos tikai vienā stūrī. 











VIDEO kāda ir grunts



Pēc atrakšanas tika noīrēts atskaldāmais āmurs lai noskaldīt betonu no pāļiem līdz zemes virsmai. Pēc atrakšanas neienāca prātā pārbaudīt ar nivelieri līmeni, kaut gan nivelieris jau bija dabūts un stāvēja garažā. Biju 100% pārliecināts ka daru visu pareizi.
Visam šim pasākumam aizgāja 2 dienas.




VIDEO - kāda ir pāļu betona C 25/30 stiprība pēc 9 mēnešiem 
















Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

Pāļu pamatu izbūve

Lentveida pamatu izbūve

Pamatu sagatavošanas darbi un Pēdas ieliešana 3 DAĻA